Policlinica Regina Maria și Rețeaua Ochio au încheiat un nou parteneriat pentru a oferi pacienților un act medical de calitate superioară, printr-un serviciu integrat de optică medicală performant și aliniat celor mai înalte standarde. Parteneriatul este concretizat prin deschiderea unui nou centru de optică medicală în incinta clinicii Regina Maria din str. Observator nr. 1-3.

Acest nou magazin vine ca o continuare a preocupărilor de a  aduce cât mai aproape de locuitorii Clujului serviciile Ochio. Concret, acest magazin este al 11-lea in Cluj-Napoca din rețeaua cu același nume.
Rețeaua Ochio vine așadar în întâmpinarea necesității persoanelor active de a economisi timp și energie și de a avea în același timp parte de consiliere specializată și dispozitive de corecție optică de cea mai bună calitate, chiar în incinta clinicii Regina Maria.

În acest nou magazin se găsesc rame și ochelari de marcă oferiți de companii de talie mondială. Parteneriatul dintre Rețeaua Ochio și Regina Maria asigură facilități atât pacienților, partenerilor și personalului Regina Maria cât și publicului larg, printr-o serie de campanii dedicate clienților acestui magazin. Astfel, legitimația sau abonamentul la rețeaua Regina Maria aduc următoarele beneficii:

Reduceri de 20% la achiziționarea oricărui tip de rame, lentile de vedere și ochelari de soare, pe tot parcursul anului;

Garanție de 2 ani și service gratuit la ochelari;

Asigurare de 50% din valoarea ochelarilor în primul an.

“Regina Maria este un exemplu a ceea ce înseamnă standardele calității în actul medical și în relația cu pacienții. De aceea Rețeaua Ochio, recunoscută ca și profesionalism și standarde înalte de calitate,  a ales policlinica Regina Maria, un  partener pe masură.. Ca urmare a acestui parteneriat atât pacienții cât și angajații Regina Maria vor avea acces mai ușor la produsele și serviciile de înaltă calitate Ochio. Continuăm prin acest parteneriat eforturile noastre de a menține standardul de profesionalism în vederea satisfacerii nevoilor și dorințelor tuturor celor preocupați de o vedere mai bună, de un look modern, de ochelari de vedere și de soare în trend”,  afirmă Ovidu Bîrlean, proprietarul Rețelei Ochio.

Cu o rețea de 10 centre și o clinică de investigații oftalmologice numai în Cluj-Napoca, cu peste 10.000 de clienți/pacienti, Ochio este sau ar trebui să fie alegerea numărul 1 când vine vorba de soluții pentru o vedere optimă.

Cele mai înalte standarde de profesionalism sunt asigurate de o echipă de medici cu experiență, de o echipă de specialiști ai vederii și de aparatura și tehnologia de ultimă generație care se regăsesc în centrele Ochio.

Ochio – cand vine vorba despre cele mai bune alegeri in materie de ochelari de vedere si ochelari de soare!

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *