În perioada 29 Octombrie 2021, ora 08:00 până în 31 octombrie 2021, ora 20:00, locuitorii din Cluj-Napoca, dar și cei din alte localități, se vor putea vaccina, non-stop, cu tipul de vaccin Pfizer/ BioNTech, în cadrul unui maraton al vaccinării la centrul drive-through, de la Sala Sportului ,,Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Vaccinarea nu necesită programare. Astfel, cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, pot merge, la orice oră, cu mașina.

Autoritățile amintesc cetățenilor necesitatea și importanța vaccinării împotriva COVID-19 pentru toate persoanele de peste 12 ani, în interes individual și al sănătății publice, prin reducerea cazurilor severe și a deceselor. Potrivit acestora, vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european.

La centrul drive-through, de la Sala Sportului ,,Horia Demian” din Cluj-Napoca, în cele 6 luni de când a fost deschis, s-au vaccinat aproape 52.000 de persoane.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *