[VIDEO] Cine are ARE… se face că lucrează la repararea drumurilor

Drumul Arad-Şiria ridică probleme deosebite arădenilor care se plâng de faptul că proprietarul şoselei, Consiliul Judeţean, nu găseşte soluţii pentru a readuce această importantă arteră rutieră am judeţului în condiţii demne de secolul XXI. Dar, chiar în momentul în care conducerea Consiliul Judeţean Arad îşi manifesta valenţele regional-europene, lăudându-se cu găzduirea unei sesiuni de primăvară a Adunării Regiunilor Europene – ARE, o echipă de doi muncitori cu o camionetă demonstrează adevărata capacitate organizatorică a celor care conduc judeţul. Speriaţi, probabil, de posibilitatea ca măcar unii dintre cei 140 de invitaţi din regiunile Europei să fie tentaţi să se aventureze spre ceea ce li s-a spus că ar fi principala atracţie turistică a judeţului, staţiunea Moneasa, cei de la CJA au trimis echipa de muncitori drumari să astupe cu lopata, din camion, gropile de pe şoseaua Arad-Şiria din care gonesc apa cu pietrişul aruncat cu precizie din bena autoutilitarei. O demonstrează un filmuleţ postat pe Facebook, din care se vede în primul rând stilul de lucru de mântuială abordat de meseriaşii drumari şi, în al doilea rând, se poate auzi clar cine şi de ce i-a trimis, pe ninsoare, la munca grea: Consiliul Judeţean.
Filmarea de pe Facebook a tot fost postată şi ştearsă, în final reuşindu-se salvarea dovezii irefutabile că pe şoselele judeţului Arad, care ţin de CJA, se aplică străvechiul dicton: decât mult şi fără rost, mai bine puţin şi prost.
Guvernul României a alocat finanţare pentru reabilitarea acestui tronson, însă, spun consilieri judeţeni, banii riscă să fie pierduţi pentru că, actuala conducere a Consiliului Judeţean Arad nu îi foloseşte.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 4 =