Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu” a început prezentarea ofertei educaționale pentru anul școlar 2024-2025. Liceul este cunoscut drept una dintre cele mai sigure școli din Cluj-Napoca, ce ajută elevii să învețe prin intermediul empatiei, al adevărului și a valorilor creștine, potrivit Via Cluj TV

Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu”, aflat în top trei cele mai sigure școli din Cluj-Napoca, a început deja prezentarea ofertei educaționale pentru anul școlar 2024-2025.Pe lângă clasele de liceu, oferta pentru anul viitor include locuri disponibile și clase formate pentru nivelul de învățământ primar și gimnazial.

Important de știut este faptul că Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu” nu este unul dedicat exclusiv băieților. De asemenea, cei ce își doresc să se înscrie pentru a urma cursurile liceului sunt acceptați indiferent de cultul religios din care fac parte, modalitatea de admitere este axată pe cunoștințele elevilor și nu pe alte caracteristici personale.

În ceea ce privește specializarile pe care copiii le pot alege pentru liceu, acestea se încadrează atât pentru profilul real, cât și pentru profilul uman. Profilul vocațional prezent în cadrul liceului Greco-Catolic presupune o linie de învățare a domeniului teologic greco-catolic, în limba engleză intensiv și se încadrează sub cupola profilului real. Exista și varianta studierii unei specializări ce aparține profilului uman, și anume științe sociale.

Mai multe informații despre modaliatea de admitere și oferta educațională a liceului puteți găsi aici.

Părinții care își doresc să își înscrie copiii la din școala pentru minte și suflet, sunt invitați să urmărească noua ediție din emisiunea România Via Cluj.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *