Lucrările care au vizat creșterea siguranței pacienților internați în Spitalul Clinic de Recuperare au fost finalizate și recepționate.

Printre principalele lucrări executate la nivelul corpului A se numără noi instalații de distribuție a energiei electrice, de iluminat și iluminat de siguranță, de compensare a puterii reactive și protecție împotriva șocurilor, precum și alimentarea de rezervă cu energie electrică la demisol, parter și etajele 1-10. De asemenea, a fost instalat un sistem nou de semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației de oxigen la etajele 1-9, precum și un nou sistem de detecție, semnalizare și alarmare la incendiu la demisol, parter și etajele 1-10, dar și în corpurile B-I.

Totodată, zona ATI de la etajul 8 dispune de o nouă instalație de ventilare și tratare a aerului, iar pentru etajele 1, 2, 7 și 8 a fost creată o instalație nouă de fluide medicale. De asemenea, au fost instalate centralele de tratare a aerului, a fost amenajată platforma pentru grupul electrogen și a fost instalat acest echipament.

Lucrările au fost realizate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, câștigat și implementat de Consiliul Județean Cluj, investiția având o valoare de 13.235.422,97 de lei, cu TVA inclus.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *