Bayer România se alătură Asociației Dăruiește Viață și inițiativei #NoiFacemUnSpital, prin redirecționarea unui procent din vânzările produsului Bepanthen Unguent pentru construirea celei de-a doua clădiri a noului campus medical, în incinta Spitalului Marie Curie din București.

2% din vânzările fiecărui Bepanthen Unguent (30g și 100g), achiziționat în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2024, din orice farmacie din România, va fi redirecționat către Dăruiește Viață. Bayer România face astfel primul pas în acest parteneriat și sprijină construcția celei de-a doua clădiri și transformarea Spitalului Marie Curie într-un campus medical la standarde europene, pentru ca toți copiii îngrijiți aici să beneficieze de aceleași standarde înalte de tratament.

„Spitalul acesta a fost construit cu gândul la copiii și la părinții, ai căror micuți primesc un diagnostic grav și primul gând pe care îl au este să-și trateze copilul în afara țării, dar și la cadrele medicale care fac tot ce este omenește posibil pentru a oferi o șansă în plus. Este un reper pentru România și o oază de speranță. Continuăm, împreună, cu cea de-a doua clădire pentru a schimba felul în care este tratat pacientul-copil în România”, spune Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață.

Utilizarea tehnologiei medicale de ultimă generație și digitalizarea activității personalului medical, prin implementarea de sisteme de eficientizare a resurselor reprezintă un punct cheie pentru eficientizarea procedurilor medicale. De asemenea, Asociația acordă o atenție sporită spațiilor create pentru micuții pacienți, astfel încât aceștia să își poată trăi copilăria cât timp luptă cu boala și să beneficieze de locuri de enterntainment, precum spații de joacă, cinema indoor, sală de sport etc.

Să construiești un spital, în Romania, părea, cu câțiva ani în urmă, un vis prea mare pentru a fi împlinit. Dar, pentru că sute de mii de oamenii și mii de companii au crezut și au susținut acest proiect, prima clădire a spitalului e azi gata și urmează să primească primii pacienți. Continuăm, nu ne oprim aici, visăm să construim la Marie Curie primul campus medical adevărat și ne bucurăm că Bayer România a decis să vină alături de noi și să susțină schimbarea în sistemul românesc de sănătate”, spune Oana Gheorghiu, fondatoare Dăruiește Viață.

„Prin inițierea campaniei cu Bepanthen Unguent facem încă un pas spre sprijinirea unui acces mai bun la asistența medicală în România. Acest lucru reflectă dedicarea noastră pentru dezvoltarea durabilă și pentru a avea un impact pozitiv asupra comunităților, rămânând concentrați pe misiunea „Sănătate pentru toți, nimeni fără hrană”. Extinderea accesului la serviciile de asistență medicală și la soluțiile de sănătate de zi cu zi contribuie la construirea unui viitor mai sănătos pentru următoarea generație și pentru asta ne străduim în divizia Consumer Health. Cred din toată inima că această construcție a unui campus medical la standarde europene va avea un impact pozitiv asupra asistenței medicale pentru copiii din România, totul fiind posibil cu sprijinul fantastic al clienților și partenerilor noștri dragi!”, a adăugat Pascal Bühler, reprezentant al companiei germane.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *