Examenul de Rezidențiat, la nivel național, s-a desfășurat, duminică, 10 noiembrie 2023, în șase centre universitare din țară: Cluj-Napoca, București, Iași, Târgu Mureș, Craiova și Timișoara.

Potrivit reprezentanților UMF Cluj, primele rezultate arată că la centrul de examinare organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca s-a înregistrat cel mai mare punctaj din țară în domeniul medicină dentară.

Aici examenul s-a desfălurat în 14 săli, iar în organizarea concursului au fost implicați peste 200 de voluntari – cadre didactice, medici rezidenți și personal administrativ din cadrul UMF.

La Cluj-Napoca s-au înscris 1.353 de candidați, dintre care 708 absolvenți de Medicină, 284 de absolvenți de Medicină dentară și 361 de absolvenți de Farmacie.

Contestaţiile pot fi depuse de către candidaţi până la data de 20 noiembrie 2023, ora 16:00, la sediul comisiei locale de concurs, numai prin poştă electronică la adresa contestatii.rezidentiat@umfcluj.ro sau fax 0264 597257.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *