Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca a beneficiat în anul 2022 de lucrări de renovare și amenajare.

Au fost, astfel, renovate și amenajate sala de sport, de kinetoterapie, cabinetul de audiologie și unul de terapii specifice și de compensare.

Odată cu finalizarea acestor operațiuni, au fost asigurate condițiile necesare desfășurării activităților de terapie specifică și de compensare, precum și cele de kinetoterapie care sunt absolut necesare și au o importanță semnificativă pentru buna dezvoltare fizică și de recuperare neuromotorie a cursanților. Totodată, la nivelul cabinetului de audiologie s-a urmărit izolarea fonică și acustică pentru a putea fi realizate cât mai precis audiogramele.

În valoare totală de 107.500 de lei, lucrările au fost finanțate, integral, de către Consiliul Județean.

În cadrul Liceului Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca sunt școlarizați circa 200 de elevi care provin din 17 județe ale țării. Pe lângă activitățile instructiv-educative, tinerilor le mai sunt oferite și servicii de cazare și masă în cadrul unui nou internat construit de forul administrativ județean din bugetul propriu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *