Primele certificări comune sub brandul academic EUTOPIA au demarat recent pentru UBB la nivelul științelor economice, în timp ce primul doctorat european UBB în formula EUTOPIA a avut loc în domeniul științelor politice, sub coordonarea prof. univ. dr. Sergiu Mișcoiu.

„UBB are diplome duble/multiple pentru studenții proprii cu multe universități internaționale de referință de mulți ani. Mă bucur însă să văd și dezvoltarea certificărilor comune în cadrul alianței europene EUTOPIA, unde nu de mult am început să lucrăm împreună cu partenerii EUTOPIA – universități de referință la nivel european – pentru a construi o metauniversitate europeană EUTOPIA. Aceștia sunt primii pași fermi în această direcție, în beneficiul studenților UBB și al studenților EUTOPIA în general”, afirmă rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.

UBB este din 2022 parte a alianței universitare europene EUTOPIA, alături de încă nouă universități de top la nivel internațional, constituind una din comunitățile academice de prestigiu ale Uniunii Europene, în termeni de performanță și mărime.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *