Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca a fost selectat, alături de alte trei școli din țară, în cadrul campaniei „Facem școala bine”, care prevede dotarea unităților de învățământ preuniversitar cu panouri fotovoltaice.

Pentru ca liceul clujean să fie desemnat câștigător, postarea referitoare la acesta, care poate fi accesată aici (https://www.facebook.com/124563177571523/posts/6428559583838486/?sfnsn=mo ), trebuie să obțină cel mai mare număr de aprtecieri/ like-uri.

În acest sens, clujenii și nu doar, sunt invitați să susțină școala prin aprecierea postării din link-ul de mai sus, precum și prin distribuirea acesteia.

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 6 februarie 2023.

Liceul are aproximativ 200 de copii și elevi cu dizabilități auditive, din mai multe județe ale țării, oferind activități educative, activități de terapii specifice și de compensare.

Acești elevi locuiesc în cadrul instituției, în internat, o clădire nouă inaugurată acum 2 ani. De când sunt mai multe clădiri costurile au crescut enorm, sunt momente în care nu se pot acoperi cheltuielile.

Pentru mulți dintre ei, acest liceu e de multe ori “ACASĂ”.

Dotarea cu panouri fotovoltaice, le-ar crea acestor copii, deja cu suficiente provocări în această societate, un confort sporit în centrul de reabilitare a auzului și a limbajului, o mână de ajutor pentru a dezvolta noi proiecte atât la nivel de învățământ primar, gimnazial cât și liceal.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *