Expoziția Living Dinosaurs, organizată în Parcul Industrial Tetarom I din Cluj-Napoca, este prelungită până pe 16 ianuarie 2022.

”Vă invităm să porniți împreună cu întreaga familie într-o aventură educațională și să descoperiți lumea fascinantă a dinozaurilor și animalelor preistorice de acum mai bine de 65 milioane de ani – toate acestea într-un decor tematic de iarnă!

Odată cu sosirea anotimpului rece, îi așteptăm pe vizitatori la Dino Wonderland, să se bucure de o experiență inedită într-un decor desprins din povești, alături de prietenii preistorici cărora le place mult la Cluj.

Pregătiți-vă să aflați cum au trăit dinozaurii și cum arăta lumea în urmă cu milioane de ani, și faceți cunoștință cu formele de viață care au cucerit lumea acvatică, uscatul și în același timp… văzduhul.

Living Dinosaurs Experience oferă șansa vizitatorilor de a fi mai aproape de dinozauri mai mult ca oricând, explorând peste 20 de specii în mărime naturală, de la cele mici la cele gigantice. În colaborare cu paleontologi de top, fiecare dinozaur a fost reprodus cu atenție până la cel mai mic detaliu, prezentând mișcări, culori, texturi și sunete asemănătoare realității”, spun organizatorii.

Expoziția va fi deschisă de vineri până duminică, în intervalul 10:00 – 20:00, în Parcul Industrial Tetarom I, până pe 16 ianuarie 2022, iar detalii despre bilete și acces găsiți pe www.dinoexpo.ro

Living Dinosaurs Experience a vizitat peste 26 de țări din întreaga lume și a avut peste 7 milioane de vizitatori.

Această expoziție este organizată în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Biologie și Geologie și Direcția Patrimoniu Cultural Universitar.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *