Consiliul Județean (CJ) Cluj a finanțat achiziționarea a șase noi echipamente medicale pentru Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.

Este vorba despre o cutie protectoare cu injector compatibil RMN, trei protecții de plumb pentru partea inferioară și cea superioară a corpului, atașate la masa radiologică, o stație centrală de monitorizare și o targă hidraulică cu sistem de protecție laterală.

„𝘙𝘢𝘵𝘪𝘶𝘯𝘦𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘴𝘵𝘢𝘵 𝘭𝘢 𝘣𝘢𝘻𝘢 𝘥𝘦𝘤𝘪𝘻𝘪𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘢 𝘤𝘶𝘮𝘱𝘢𝘳𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘦 𝘭𝘦𝘨𝘢𝘵𝘢 𝘥𝘦 𝘧𝘢𝘱𝘵𝘶𝘭 𝘤𝘢 𝘢𝘤𝘵𝘶𝘭 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘭𝘢 𝘤𝘦𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘪𝘯𝘢𝘭𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘢𝘳𝘥𝘦. 𝘛𝘰𝘵𝘰𝘥𝘢𝘵𝘢, 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘢 𝘴𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘧𝘰𝘳𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘢𝘤𝘪𝘦𝘯𝘵𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘱𝘦 𝘥𝘶𝘳𝘢𝘵𝘢 𝘦𝘹𝘢𝘮𝘪𝘯𝘢𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳, 𝘴𝘪 𝘯𝘶 𝘯𝘶𝘮𝘢𝘪, 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪𝘦 𝘴𝘢 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘦𝘻𝘦” explică președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Pentru a cumpăra cele șase dotări forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu, 150.000 de lei. Cinci dintre echipamente au fost deja livrate, instalate și puse în funcțiune în cadrul Institutului Inimii „Niculae Stăncioiu”, procedura de achiziție pentru targa hidraulică fiind în derulare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *