Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de amenajare a Laboratorului de Angiografie din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

În valoare de 646.089 de lei, lucrările au fost finanțate integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Operațiunile au fost necesare atât pentru a îndeplini condițiile de autorizare a aparatului pentru angiografie achiziționat de Consiliul Județean Cluj, cât și pentru a asigura funcționarea acestuia în condiții optime și a îmbunătăți serviciile de explorări funcționale cardiologice pentru pacienți.

„𝐶𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑚 𝑠𝑎 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑚 𝑖𝑛 𝑠𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎 𝑖𝑛𝑓𝑟𝑎𝑠𝑡𝑟𝑢𝑐𝑡𝑢𝑟𝑎 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑙𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑎𝑠𝑐𝑎 𝑖𝑚𝑏𝑢𝑛𝑎𝑡𝑎𝑡𝑖𝑟𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑖𝑑𝑒𝑟𝑎𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑖𝑎𝑟 𝑠𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑖𝑡𝑒 𝑝𝑎𝑐𝑖𝑒𝑛𝑡𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑎 𝑓𝑖𝑒 𝑙𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑖𝑛𝑎𝑙𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑑𝑒. 𝐶𝑢 𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑛𝑡𝑎, 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡𝑖𝑎 𝑣𝑎 𝑓𝑎𝑐𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑔𝑎𝑡𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟𝑒 𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑚𝑎𝑥𝑖𝑚𝑎 𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎𝑛𝑡𝑎 𝑠𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑓𝑜𝑟𝑡”, precizează președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Principalele lucrări executate pentru amenajarea Laboratorului de Angiografie au constat în realizarea unor noi instalații electrice și de fluide medicale, înlocuirea ușii încăperii în care se află angiograful, refacerea finisajelor pardoselilor și ale pereților, montarea pardoselilor și a tapetului PVC, precum și amenajarea platformei acoperite pentru un nou grup electrogen. De asemenea, a mai fost realizat un sistem de televiziune cu circuit închis pentru preluarea imaginilor din zona Laboratorului de Angiografie și au fost executate noi zugrăveli.

Aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca este singurul cu acest profil din Transilvania și unul din cele două existente în țară, adresabilitatea acestuia fiind una extrem de ridicată.

Comments

comments

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *