În cursul zilei de marți, 20 iulie 2021, subprefectul județului Cluj, Irina Munteanu, s-a întâlnit la sediul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, în prezența doamnei colonel dr. Doina Baltaru, comandantul unității medicale, cu personalul medical militar și civil care a participat la Campania „Orașul vaccinează satul”.

“Doresc să adresez aprecierile și mulțumirile Instituției Prefectului pentru implicarea personalului Spitalului Militar în amplul proces de vaccinare din mediul rural, derulat în perioada mai-iulie. A fost o muncă în care echipele de vaccinare alcătuite din medici, asistenți medicali, paramedici, registratori și, nu în ultimul rând, cei din cadrul structurii de poliție militară, au acoperit 37 de comune la nivelul județului Cluj unde au fost vaccinate peste 1600 de persoane” a declarat Irina Munteanu.

De asemenea, subprefectul Clujului, a precizat și faptul că totul a fost posibil datorită bunei organizări și coordonări din partea locotenent-colonelului Claudiu Pop, căruia i-a fost oferită o Diplomă de Onoare din partea Instituției Prefectului județului Cluj.

La activitatea de la Spitalul Militar a participat și directorul Direcției de Sănătate Publică Cluj, dr. Mihai Moisescu, care a transmis, la rândul său, felicitări personalul militar medical pentru contribuția la vaccinarea populației.

Comments

comments

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *