Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat că și la Cluj va fi organizat un centru de vaccinare drive-through.

Marile companii vor avea posibilitatea de a-și organiza propriile lor centre de vaccinare, a anunțat la Cluj prim-ministrul Florin Cîțu. El a adăugat că unele centre AstraZeneca vor fi transformate în centre Pfizer.

Prim-ministrul a vizitat un centru de vaccinare din Cluj-Napoca și acum poartă discuții cu reprezentanții organizatorilor de evenimente. Florin Cîțu a adăugat că personalul din industria HoReCa va fi vaccinat în perioada următoare.

”Avem dozele de vaccin necesare pentru ca oamenii să se imunizeze în număr cât mai mare. Pentru a accelera procesul de vaccinare, în perioada următoare vom transforma mai multe centre AstraZeneca în centre Pfizer, vom avea centre de vaccinare de tip drive-through și vom permite operatorilor economici să organizeze centre pentru vaccinarea angajaților.
În 20 aprilie vom ajunge la o capacitate de 120.000 de doze de vaccin pe zi. Dacă vrem ca, în această vară, să ne bucurăm de concediu, să revenim la viața normală, trebuie să ne vaccinăm. La 1 iunie este prima bornă – trebuie să atingem ținta de cinci milioane de persoane vaccinate. Singura soluție pentru a ieși din pandemie rămâne vaccinarea”, a declarat premierul la Cluj.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *