Toate vaccinurile aprobate de Agenția Europeană a Medicamentului sunt sigure, afirmă directorul medical al Institutului Oncologic din Cluj, medicul genetician Andreea Cătană. Ea afirmă că nu există nici un risc ca vreunul dintre aceste vaccinuri să modifice ADN-ul vreunei persoane și adaugă faptul că medicii clujeni au încredere în efectele benefice ale vaccinării împotriva coronavirusului.

Vaccinurile autorizate în Uniunea Europeană sunt produse după principii științifice riguroase. Ele utilizează tehnologii diferite, dar sigure, spune directorul medical al Institutului Oncologic din Cluj, Andreea Cătană, prezentă la Via Cluj TV.

Nu există nici un risc ca vreunul dintre vaccinuri să modifice ADN-ul vreunei persoane, mai spune medicul genetician Andreea Cătană.

Campania de vaccinare de la Cluj are loc în bune condiții. Până acum, în cabinetele deschise în județ, au fost vaccinate aproape 130.000 de persoane. Pe listele de vaccinare, inițial, s-au înscris doar 13.500 de cadre medicale. Până acum, numărul cadrelor medicale clujene vaccinate este de aproximativ 48.000.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply