Medicii și asistentele de pe tot teritoriul României pot beneficia acum de consiliere terapeutică gratuită prin intermediul proiectului Oameni în alb #AcumEroi.  Practic, aceștia își pot alege terapeuții de pe site-ul www.oameniinalb.ro.

Proiectul Oameni în alb, inițiat de agenția Roddia în parteneriat cu Asociația Română de Psihologie Analitică, a dezvoltat până în prezent mai multe programe care au adus împreună psihoterapeuți și profesioniști în medicină. Inițial Oameni în alb, viza oamenii din spatele halatelor. 

Inițiativa vizează ca prin ședințele de terapie individuale, oamenii care poartă halate albe să poată treace mai ușor peste această perioadă, dar și să se și pregătească mai bine pentru viitor – criza acestor zile va continua să producă efecte emoționale pe termen lung. Pe platforma www.oameniinalb.ro , medicii vor găsi prezentarea și datele terapeuților pe care-i pot contacta direct, precum și materiale dedicate, pentru ajutor și inspirație: sfaturi oferite de către colaboratorii români și străini ai proiectului.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *