Numărul total al persoanelor decedate la Cluj din cauza coronavirusului a ajuns la 17. Ultima persoană decedată este o femeie de 80 de ani.

Iată datele ei medicale:

Debut 05.05.2020 cu dispnee, dureri abdominale. Internată în 5.05, recoltată în 6.05, pozitiv în 7.05 la Lab SCBI Cluj. Obiectiv și paraclinic: hepatomegalie, Leucocite foarte scăzute, radiologic Pneumonie. Boli asociate: cancer mamar ăn antecedente, DZ, HTA, Parkinson. Decedat 07.05 ora 13.40.

Iată situația epidemiologică la zi în județul Cluj:

🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, militari, ISU și SAJ) – 975

🔴 Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse – 1.027

🔴 Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 8

🔴 Sancțiuni contravenționale aplicate – 84; valoare –39.705 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

🔴 De la debutul pandemiei până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost înregistrate 9 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel:

➡️ 264 persoane se află în carantină

➡️ 268 persoane aflate în autoizolare la domiciliu

➡️ 205 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca

➡️ 16 persoane internate în ATI, din care 8 din județ

➡️ Total vindecați și externați 241, din care 176 din județul Cluj

➡️ Total decedați 17, din care 10 din județul Cluj.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *