Psihologii și psihoterapeuții din Cluj dau o mână de ajutor celor care se luptă cu depresia provocată de izolarea impusă de pandemia de coronavirus și de veștile proaste. Organizația Minte Forte, dar și cadrele didactice de la Facultatea de Psihologie a Universității Babeș-Bolyai oferă consiliere psihologică gratuită, prin telefon sau on-line.

Organizația neguvernamentală Minte Forte din Cluj a fost prima care a sărit în ajutorul celor care au nevoie de consiliere sau de terapie psihologică. Organizația a pus la dispoziția celor care au nevoie un număr de telefon, la care pot da de un specialist.

În această perioadă, numărul celor care au nevoie de ajutor de specialitate a crescut, din cauza măsurilor de distanțare socială, mai spune psihoterapeutul Melania Moldovan.

De asemenea, și cadre didactice de la Facultatea de Psihologie a Universității Babeș-Bolyai oferă consiliere psihologică gratuită celor 42.000 de studenți, masteranzi și doctoranzi ai universității clujene, dar și cadrelor didactice. În măsura posibilului, ei oferă sprijin și altor clujeni.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *