Patronul unui service auto, AutoTech, din Cluj s-a hotărât ca, în această perioadă, să repare gratuit mașinile tuturor celor care luptă în linia întâi împotriva coronavirusului. Este vorba de medici, asistente medicale, pompieri, dar și de voluntari ai unor fundații și asociații care distribuie medicamente, materiale sanitare sau alimente, potrivit ClujInsider.ro.

Simion Negrea deține de mai mulți ani un service auto. În această perioadă, când clujenii au ales să stea acasă, a scăzut numărul comenzilor. Însă, Simion Negrea merge în fiecare zi la serviciu, pentru că s-a hotărât să repare gratis mașinile celor implicați în lupta cu coronavirusul.

Tânărul patron de service auto consideră că, astfel, își manifestă cel mai bine solidaritatea cu cei care luptă cu pandemia.

Gestul lui Simion Negrea este foarte util, mai ales pentru medicii, asistentele medicale sau infirmierii care locuiesc în afara Clujului și care depind de mașinile lor pentru a face naveta zilnic între casă și spitalele în care lucrează.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *