Grupul civic Vă ajutăm din Cluj are un call center la care pot apela cei aflați în autoizolare sau cei vârstnici, care au nevoie de ajutorul celorlalți pentru a-și face cumpărăturile.

”Avem bucuria să vă anunţăm că începând de astăzi este operaţional call-center-ul mişcării Va ajutăm din Cluj la nr. de tel 0364.406.517.

Vă ajutăm din Cluj este o mişcare civică înfiinţată în data de 16.03.2020 de către asociaţiile Vedem Just, Civic Suport și Clujul Sustenabil, la care s-a alăturat CPVP – Center for Peace and Violence Prevention. Scopul mişcării este a ajuta persoanele vârstnice şi cele vulnerabile la COVID-19 procurând contra cost produsele alimentare şi medicamentele de strictă necesitate. De asemenea, voluntarii noştri pot oferi informaţii sau consilierea necesară în această perioadă.

Toţi voluntarii care participă la această mişcare civică sunt înregistraţi la ISU Cluj-Napoca după ce au semnat declaraţia de confidenţialitate şi asumarea riscului în activităţile de voluntariat desfăşurate pe teritoriul judeţului.

Oricine este dispus să se implice și să ajute, o poate face pe Facebook în grupul ”Vă ajutăm din Cluj!”: https://www.facebook.com/groups/2550667518542414/”, au anunțat inițiatorii mișcării civice.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *