Universitatea Babeș-Bolyai a ajuns între primele 500 din lume din perspectiva cercetării în domeniul științelor economice. Clasarea bună a universității clujene a rezultat din agregarea ranking-urile oferite de mai multe clasamente internaționale. Este vorba de QS World Education, Times Higher Education și Shanghai Top 500. Decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Răzvan Mustață, afirmă că vor continua eforturile pentru menținerea acestei instituții în elita mondială.

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor este cea mai mare dintre cele 21 de facultăți ale Universității Babeș-Bolyai. Decanul acestei facultăți, Răzvan Mustață, afirmă că, în ultimii ani, s-a produs o schimbare profundă: profesorii au fost stimulați să se implice mai mult în activitatea de cercetare, fără să își neglijeze activitatea de predare.

La început, schimbările au fost mai grele, pentru că profesorii nu erau obișnuiți cu noul sistem, spune Răzvan Mustață.

Decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a adăugat că va continua schimbările menite să ajute această facultate să performeze. Printre schimbări se numără bugetarea activității individuale a profesorilor și încurajarea cercetărilor interdisciplinare.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *