Coronavirus: Magazinele sunt și vor rămâne deschise

De teama coronavirusului, românii golesc rafturile magazinelor și stivuiesc în coșuri conserve, hârtie igienică, făină, paste, orez, fasole, ulei sau alimente congelate, potrivit RFI România.

Supermarketurile au stocuri suficiente de alimente de bază. În privința dezifectanților situația e specială pentru că, spre deosebire de perioada de dinainte de pandemia de COVID-19, cererea de acum e mult mai mare, admite la RFI George Bădescu, director executiv al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România. De teama coronavirusului, românii golesc rafturile magazinelor și stivuiesc în coșuri conserve, hârtie igienică, făină, paste, orez, fasole, ulei sau alimente congelate. George Bădescu le recomandă clienților să nu plece la cumpărături la ore de vârf și să aleagă magazinele cele mai apropiate de casă, pentru a evita folosirea mijloacelor de transport în comun.

”În primul rând magazinele sunt și vor rămâne deschise. Există stocuri suficiente în ceea ce privește de alimentele de bază. Toată lumea lucrează la capacitate maximă în ceea ce privește aprovizionarea și reaprovizionarea rafturilor. Pot exista situații punctuale și temporare în care, pentru anumite categorii de produse, poate ritmul reaprovizionării să nu fie același cu cantitatea în care acestea sunt solicitate și cu volumul de marfă vândut, însă se fac toate eforturile ca rafturile să fie permanent completate”, a spus George Bădescu.

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − one =