O echipă de studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB-FSEGA) a câștigat etapa locală a competiției CFA Institute Research Challenge, desfășurată la București, potrivit ClujInsider.ro.

La ediția din acest an, au participat aproximativ 50 de studenți de la 10 facultăți din România și Republica Moldova.

După o muncă intensă de patru luni, studenții UBB-FSEGA au realizat un raport de cercetare financiară prin care au oferit o recomandare de investiție asupra companiei Purcary Wineries PLC. Raportul a fost prezentat cu succes în fața unui juriu format din profesioniști în domeniul investițiilor, membri ai Asociației CFA Romania, organizație membră a CFA Institute (SUA).

Echipa UBB-FSEGA – formată din Claudia Balea (masterand la „Bănci și piețe de capital”, masterat anul 2), Cristina Bivol (student la „Contabilitate și informatică de gestiune – în limba engleză”, licență anul 3), Bogdan Călăcean (masterand la ”Bănci și piețe de capital”, masterat anul 2) și Marius Semeniuc (student la „Finanțe și bănci – în limba engleză”, licență anul 3) – a fost coordonată de conf.univ.dr. Miruna Pochea și de mentorul Irina Răilean din partea Asociației CFA Romania.

Echipa câștigătoare va participa la finala regională EMEA – CFA Institute Research Challenge care se va desfășura în Iordania, în perioada 1-2 aprilie 2020.
Citiți mai mult AICI

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *