Ce faci dacă te afli într-un magazin și copilul tău s-a hotărât să îți testeze limitele și să facă o criză de furie, pentru nu vrei să îi cumperi tot ce își dorește? Dar dacă, mai mult, se trântește pe jos și refuză să plece? Cum reacționează copilul tău atunci când este agresat la școală? Devine și el violent sau este victimă sigură a unei situații de bulying? Părinții pot face ceva pentru gestionarea crizelor de furie ale copiilor lor, indiferent de cauză?

Consilierul educațional și specialistul în parenting Alexandra Ilieș a răspuns la aceste întrebări și la alte câteva legate de aceste subiecte, în emisiunea România via Cluj, de la Via Cluj TV.

În ceea ce privește timpul de stat în fața ecranelor, toți experții sunt de acord că expunerea prelungită, are efecte negative asupra copiilor. Esențial, însă, nu este să interzici total timpul de ecrane, ci să ăl limitezi. Află cum poți calcula timpul optim pentru fiecare copil, în funcție de vârstă, tot de la Alexandra Ilieș, fondatoarea Parenting prin iubire, invitată în emisiunea România via Cluj.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *