GTS Telecom lansează soluțiile de protecție a datelor – Disaster Recovery

GTS Telecom, unul dintre principalii furnizori de servicii IT&C din România, cu tehnologii de ultimă generație, lansează soluții complete de Disaster Recovery și investește peste 1,5 milioane de euro în dezvoltarea centrelor sale de date și Cloud.

Soluțiile de Disaster Recovery lansate de GTS Telecom permit companiilor restaurarea sistemelor, infrastructurilor și a datelor critice, precum și reluarea activității în urma unor dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane. Acestea răspund oricărui scenariu de replicare solicitat de client sau de reglementările industriei în care clientul activează.

„Dezvoltarea soluțiilor de Disaster Recovery vine pe fondul unei preocupări în creștere din partea clienților pentru asigurarea securității cibernetice, dar și a continuității operațiunilor în cazul unor incidente majore sau vulnerabilităti ale sistemelor informatice critice ale acestora. GTS Telecom este una dintre puținele companii care oferă clienților săi un produs complet, bazat exclusiv pe infrastructura proprie din România și care integrează serviciile de telecomunicații, Data Center și Cloud proprii, pentru a permite reluarea activității în interval de minute. Tehnologiile de infrastructure recovery, Cloud și backup sunt perfect adaptate necesităților pieței, fiind ușor de folosit, eficiente și oferind o disponibilitate totală a datelor”, a declarat Răzvan Stoica, director general al GTS Telecom.

Investiția totală de 1,5 milioane de euro, planificată a fi realizată complet până la finalul lui 2019, este alocată pentru dezvoltarea celor două centre de date și platforme Cloud existente ale GTS, a rețelei extinse de Ethernet și MPLS. 

Prin Disaster Recovery, GTS Telecom își întărește gama de servicii de securitate, care include Firewall as Service (Fwaas) – lansat în martie 2019, Backup as a Service,  GTS Anti DDoS, Managed Network Security , produse anti malware și soluții integrate de securitate (supraveghere video, control acces, detecție și alarmare la efracție și incendiu).

  

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − eight =