Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca scoate la concurs pentru anul universitar 2019-2020, sesiunea de toamnă, la studiile de licenţă, 552 de locuri, din care 196 bugetate, în 21 de programe de studiu acreditate în cadrul celor cinci facultăţi, potrivit ClujToday.ro.

Acestea sunt: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii, Facultatea de Medicină Veterinară şi Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor.

La Facultatea de Medicină Veterinară mai sunt doar 30 de locuri cu taxă, care vor putea fi glisate la buget în funcţie de nota de admitere a candidaţilor.

Înscrierile pentru studiile universitare de licenţă au început astăzi, 9 septembrie, şi se vor încheia în 20 septembrie, iar selecţia candidaţilor USAMV Cluj-Napoca la studiile universitare de licenţă (pe domenii şi programe de studii) se va face, între 20-26 septembrie, prin concurs de admitere după media obţinută la examenul de bacalaureat, cu excepţia Facultăţii de Medicină Veterinară (FMV), care are probe specifice de concurs.

Mai multe informații despre admiterea la masterat, găsiți AICI

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *