Începe Untold 2019

Cel mai important festival muzical din România, Untold, își deschide porțile în această seară. Aproximativ 350.000 de oameni sunt așteptați în cele patru zile de festival, pentru a urmări spectacolele susținute de artiști precum Armin van Buuren, Martin Garrix, Morcheeba sau Robbie Williams.

Untold este organizat în Parcul Central din Cluj, într-o zonă care include Cluj Arena sau Sala Polivalentă. Accesul în perimetrul festivalului va începe de la ora 19.00. Foarte mulți dintre fani au sosit deja la Cluj, pentru a-și ridica brățările de acces. Câteva mii de voluntari sunt implicați în organizarea festivalului.

3.000 de polițiști, polițiști locali și jandarmi în uniformă vor menține ordinea publică, iar aproximativ 1.000 de agenți sub acoperire au ca misiune combaterea traficului și a consumului de droguri. În incinta festivalului a fost amenajat un stand de vânzare a biletelor de autobuz, pentru că autoritățile locale îi încurajează pe spectatori să circule cu mijloacele de transport în comun, pentru a nu spori aglomerația din centrul Clujului.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 − 5 =