Pall-Ex România a inaugurat, la Sibiu, unul din cele mai moderne hub-uri de logistică existente pe plan național, prin intermediul căruia pot trece anual peste 1 milion de paleți.

Cross dock-ul este cel mai modern hub al Pall-Ex din Europa și reprezintă un etalon în domeniu, atât în ceea ce privește eficiența operațiunilor, cât și în ceea ce privește cantitatea de marfă paletizată manevrată.

Astfel, noul terminal are o suprafață de 6.000 metri pătrați și 24 de porți, ceea ce înseamnă că se pot încărca și descărca 24 camioane simultan. Mai mult, suprafeței din interior i se adaugă și parcarea de 3.000 metri pătrați, destinată exclusiv camioanelor care așteaptă să fie încărcate sau descărcate, pentru o și mai bună operativitate.

Proiectul este unul de amploare pentru Pall-Ex România. Investiția totală în proiectarea, construcția și dotarea terminalului la cele mai înalte standarde din domeniu depășește 6 milioane de euro.

Beneficiile noului terminal, atât pentru companie și, cel mai important, pentru clienții acesteia, vor fi însă vizibile din prima lună de funcționare: capacitatea numărului de paleți manevrați crește de la 2.000 la 3.500 de paleți pe noapte, iar timpul de încărcare și descărcare al camioanelor scade de la 7 la 5 ore.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *