ClujToday: Enrique Iglesias concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca

Îndrăgitul cântăreţ latino, Enrique Iglesias va concerta pentru prima dată în oraşul din inima Transilvaniei, pe 29 octombrie 2019, la BT Arena de la ora 20:00, potrivit ClujToday.ro.

oncertul de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE”, un show gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere. Proiecţii video, lumini şi efecte speciale impresionante vor face ca acest concert să fie o experienţă greu de egalat pentru toţi cei prezenţi.

Starul latino îi va cuceri pe spectatori cu cele mai cunoscute piese: Bailamos”, “Rhythm Divine” ,  “Be With You”, „Duele El Corazon”, „Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move To Miami” sau „I Do not Dance (Without You)”, hit-uri care au cucerit toate topurile internaţionale. Nu este o surpriză faptul că Enrique este un îndrăgit al publicului din România, prin urmare, fanii artistului trebuie să se pregătească pentru două ore în care vor avea parte de o atmosferă incendiară şi un spectacol unic.

Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenţi cântăreţi ai momentului şi până în acest moment niciun alt artist pop nu reuşit să intre în topurile internaţionale cu atât de multe piese, într-un timp atât de scurt. De fiecare dată când se află pe scenă, Enrique Iglesias provoacă în rândul spectatorilor o stare de exaltare unică, melodiile sale sunt fredonate de zeci de mii de spectatori în  concertele susţinute în întreaga lume.

Citiți AICI cum vă puteți procura bilete.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × five =