Viorica Dăncilă, despre demiterea lui Tudorel Toader: Vom lua o decizie în CEX al PSD

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că va lua o decizie cu privire la demiterea ministrului Justiției, după ce va asculta părerea colegilor în ședința Comitetului Executiv al PSD. Premierul a precizat că va prezenta social-democraților evaluarea sa în legătură cu Tudorel Toader, relatează Mediafax.

„O decizie o voi lua în cadrul Comitetului Executiv Național, când am să ascult și părerea colegilor mei și o să îmi spun și eu părerea. O evaluare o prezint tot în Comitetul Executiv Național. Suntem un guvern politic, suntem susținuți politic și este foarte bine ca aceste discuții să le avem în cadru politic, în cadrul CEx. După ce vom lua această voi ieși public și am să o comunic”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni la Isaccea, întrebată dacă a discutat cu ministrul Justiției și ce va face în legătură cu schimbarea acestuia de la portofoliul Justiției, potrivit RFI România.

Liviu Dragnea l-a avertizat, vineri, pe Tudorel Toader că nu mai poate continua așa, anunțând de luni bune ordonanțe, dar fără să facă nimic. Președintele PSD a spus că decizia legată de ministrul Justiției stă la mâna premierului.

Liderul PSD spune că decizia este la premier. „Să meargă la Bruxelles cu 7-8 articole, într-o mare umilință. În ceea ce privește codurile, parlamentul să își urmeze cursusl. Aceste legi trebuie să fe finalizate. Gvernul trebuie să se ocupe de programul de guvernare. Nu putem să lăsăm să se discute despre teme parazit luni de zile”, a spus Liviu Dragnea.

Citiți mai mult AICI

 

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − two =