Gun Media anticipează afaceri cu 50% mai mari în 2019, după creșterea de 40% din 2018

Gun Media, agenție de marketing online din România, cu specializare pe campanii de performance (PPC, SEO & Social Media), estimează o accelerare a ritmului de creștere a businessului în 2019, după ce anul trecut a înregistrat un avans de 40%, față de 2017, în condițiile în care a ajuns la 1,3 milioane de lei (circa 280.000 de euro).

Rezultatele pozitive au venit pe fondul creșterii numărului de clienți, a volumului de campanii derulate și a valorii bugetelor gestionate. Cele mai bune rezultate au fost generate de activitatea PPC (Pay-Per-Click), Agenția a gestionat bugete de peste 1,25 milioane de euro. Dintre aceștia, 1 milion de euro au fost direcționați către campaniile Google Ads, iar aproximativ 250.000 de euro au mers în campanii Facebook Ads. Valoarea totală a bugetelor gestionate în 2018 a fost de aproximativ 1,3 milioane de euro, în creștere cu 40%, față de 2017.

„În acest an vom continua dezvoltarea departamentelor de Google Ads și Facebook Ads atât prin mărirea portofoliului de clienți cât și prin creșterea echipei. Ne dorim o creștere de minimum 50% a cifrei de afaceri, creștere generată exclusiv din fee-uri. Anul acesta, estimăm că vor veni bugete importante din campaniile de Youtube care sunt din ce în ce mai prezente și necesare pentru branding, în timp ce se vor menține investițiile clienților în campaniile clasice de performance.

Pentru 2019, ne propunem dezvoltarea serviciilor SEO, PPC și Social Media, pe care le oferim prin integrarea unor soluții de automatizare la care lucrăm cu o echipă de dezvoltatori externă. Credem cu tărie că un mix corect de campanii de marketing online poate genera ROI (Return on Investment) pozitiv pentru orice business cu prezență în mediul online.

Pe termen lung ne-am propus să devenim cea mai importantă soluție pentru business-urile mici și medii care doresc să-și susține dezvoltarea afacerilor prin canalele de marketing online”, declară Robert Trandafir, cofondator Gun Media.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =