Fostul ministru UDMR Peter Eckstein-Kovacs spijină alianța USR-PLUS

Fostul lider al UDMR, Peter Eckstein-Kovacs, a semnat pentru susținerea alianței USR-PLUS pentru alegerile europene. Peter Eckstein-Kovacs a mers în centrul Clujului pentru a-și da semnatura în favoarea coaliției conduse de Dacian Cioloș chiar în ziua în care, tot în Cluj, fostul său partid își avea congresul.

Peter Eckstein-Kovacs a fost ministru delegat pentru Minoritățile Naționale și consilier prezidențial pentru minorități, senator și deputat din partea UDMR, consilier local și candidat în mai multe rânduri la Primăria Cluj-Napoca. De asemenea, el a condus Platforma Liberală din interiorul UDMR, însă și-a dat demisia din partidul etnicilor maghiari anul trecut, după ce a criticat faptul că actuala conducere a UDMR sprijină coaliția PSD-ALDE în demersul ei de modificare a legilor Justiției.

„Mă bucur că Peter, alături de care am dus multe lupte, pentru schimbarea Clujului, pentru salvarea Roșiei Montane și pentru Justiție, are pentru cine semna la alegerile europarlamentare. La fel cum au cu cine semna toți cetățenii care își doresc un viitor european pentru România, în care statul de drept să nu fie doar un slogan, în care să avem autostrăzi, spitale și școli moderne în realitate, nu doar pe hârtie, cu ape curate și păduri în picioare și pentru generațiile care vin după”, a declarat senatorul USR de Cluj, Mihai Goțiu, prezent la acțiune.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − twelve =