Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, a avertizat-o astăzi în cadrul dezbaterilor Bugetului de Stat pentru 2019 pe Rovana Plumb, ministrul interimar al Transporturilor, că „în Moldova se naște o revoltă ale cărei efecte sunt greu de anticipat“ în lipsa finanțării corespunzătoare a Autostrăzii Ungheni-Iași-Târgu-Mureș.

Totodată, Marius Bodea i-a cerut ca Guvernul să renunțe la ideea parteneriatului public-privat pentru tronsonul dintre Ungheni și Târgu-Neamț și să concedieze personalul incompetent al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Renunțați la prostia cu parteneriatul public-privat pe tronsonul între Ungheni și Tg. Neamț! Aveți bani gratis la dispoziție, din partea Comisiei Europene. Vă previn să nu faceți teste pe locuitorii celei mai sărace regiuni a României! Curățați cât de repede puteți toți incompetenții din CNAIR: aveți exemple cum aceștia, de doi ani de zile se învârt în jurul acelorași hârtii și nu sunt în stare să scoată la licitație investițiile pe care le așteptăm“!, i-a spus deputatul PNL Rovanei Plumb în cadrul dezbaterilor bugetului Ministerului Transporturilor în timpul ședinței comune a Comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Marius Bodea a mai afirmat că Ministerul Transporturilor, cel care trebuie să fie  motorul de dezvoltare a României din punctul de vedere al investițiilor este responsabil că gândească o strategie de rezolvare a decalajului uriaș între Moldova și celelalte regiuni dezvoltate ale României.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *