Monica Macovei: PSD&ALDE blochează pe rând toate activitățile din țară

Europarlamentarul Monica Macovei acuză Guvernul PSD&ALDE că ar fi generat un blocaj general la nivelul administrației publice din România.

”De câteva zile, Dragnea conduce singur negocierile pe bugetul 2019 care trebuia să fie gata în noiembrie 2018. Mesajul este clar: eu am banii, eu decid, eu sunt premierul de facto. Dăncilă s-a pierdut pe undeva. Dragnea are acces la pușculița bugetară și împarte banii publici în funcție de interesele lui, în timp ce Tudorel Toader caută soluții să-l scape de condamnarea definitivă și de condamnări viitoare.

Primarii din țară spun că banii din buget sunt împărțiți după criterii doar de Dragnea știute, fără legătură cu realitatea. Direcția de Investigare a Crimei Organizate și Terorismului avertizează că banii alocați pe hârtie nu îi vor ajunge să-și desfășoare activitatea. Dacă tai bugetul procurorilor, le blochezi activitatea. Așa mai scapă niște penali.

La Transporturi și Dezvoltare nu sunt miniștri, pentru că Dragnea&comp. insistă cu aceleași propuneri refuzate de președinte. De ce nu fac alte propuneri? Pesediști puși pe hoție sunt mulți.

“Ordonanța lăcomiei” adoptată de Guvernul Dăncilă alungă investitorii, blochează dezvoltarea firmelor și închide locuri de muncă.

Toate la un loc se numesc dictatura unui penal: un condamnat definitiv și grupul infracțional pe care-l conduce au pus mâna pe țară și o împart după interesele personale. Oamenii, oamenii nu mai există. 

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 12 =