După alegerile pentru Parlamentul European, Opoziția ar trebui să se coaguleze, iar la alegerile prezidențiale să susțină un candidat unic. Cel mai potrivit pentru acest rol ar fi actualul șef al statului, a declarat vicepreședintele PNL, deputatul Adrian Oros, la ViaCluj.tv.

În acest context, Adrian Oros, a declarat că nu există nici o șansă ca președintele României, Klaus Iohannis să fie suspendat. El este de părere că liderii coaliției de guvernare nu vor risca să fie înfrânți, din nou, într-un referendum, în acest an, în care vor fi organizate alegerile atât pentru Parlamentul European, cât și cele prezidențiale.

Ideea suspendării lui Klaus Iohannis a fost vehiculată de mai mulți lideri ai coaliției PSD- ALDE, după ce Klaus Iohannis a întârziat să accepte demisiile foștilor ministri ai Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, respectiv Transporturilor, Lucian Șova. De asemenea, Klaus Iohannis a refuzat să îi numească pe cei propuși pentru aceste posturi de către premierul Viorica Dăncilă.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *