Lider PNL: Întreaga Opoziție ar trebui să îl susțină pe Klaus Iohannis drept candidat unic la alegerile prezidențiale

După alegerile pentru Parlamentul European, Opoziția ar trebui să se coaguleze, iar la alegerile prezidențiale să susțină un candidat unic. Cel mai potrivit pentru acest rol ar fi actualul șef al statului, a declarat vicepreședintele PNL, deputatul Adrian Oros, la ViaCluj.tv.

În acest context, Adrian Oros, a declarat că nu există nici o șansă ca președintele României, Klaus Iohannis să fie suspendat. El este de părere că liderii coaliției de guvernare nu vor risca să fie înfrânți, din nou, într-un referendum, în acest an, în care vor fi organizate alegerile atât pentru Parlamentul European, cât și cele prezidențiale.

Ideea suspendării lui Klaus Iohannis a fost vehiculată de mai mulți lideri ai coaliției PSD- ALDE, după ce Klaus Iohannis a întârziat să accepte demisiile foștilor ministri ai Dezvoltării Regionale, Paul Stănescu, respectiv Transporturilor, Lucian Șova. De asemenea, Klaus Iohannis a refuzat să îi numească pe cei propuși pentru aceste posturi de către premierul Viorica Dăncilă.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + twenty =