Cel mai mare festival muzical din România, Untold, a intrat în cea de-a doua zi. În această seară, pe cele 10 scene ale festivalului vor urca artiști precum Jason Derulo sau Tiesto. În prima seară a festivalului, la Untold au mers 84.000 de spectatori. În prima seară, un moment tensionat a fost cel în care spectatorii au scandat la unison trivialități la adresa PSD, potrivit ClujInsider.ro.

Organizatorii festivalului Untold se așteaptă ca în această seară în centrul Clujului să se strângă peste 100.000 de oameni. Tinerii au venit din toate colțurile lumii pentru a-i urmări pe artiști precum Kygo, Lehar sau Tom Novy.

De asemenea, organizatorii Untold au luat măsuri pentru a reduce timpul de așteptare la cozi. Cei care vin la festival pot să își facă check-in on-line, iar la barurile și restaurantele deschise în perimetrul festivalului plata poate fi făcută doar cu ajutorul unor brățări electronice pe care, în prealabil, spectatorii încarcă o sumă de bani. Festivalul se va încheia duminică, cu un spectacol susținut de Armin van Buuren.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *