Asociația Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – Filiala Arad organizează un eveniment de informare publică și dezvoltare antreprenorială sâmbătă, 4 August la Timișoara.

Acest seminar face parte dintr-o serie de șase astfel de evenimente regionale organizate în parteneriat cu Asociația Patronilor și Meseriasilor Cluj și cu Patronatul Județen al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii Iași în cadrul proiectului Smart-Up Diaspora. Consorțiul format din cele trei organizații regionale are o experiență de peste 28 de ani de activitate continuă în serviciul comunității de afaceri și peste 10 milioane de euro în finanțări europene atrase.

Vor fi prezenți la eveniment reprezentanți ai asociației arădene care vor detalia oportunitatea prin care românii aflați în străinătate pot beneficia de 40.000 Euro 100% nerambursabili pentru a demara propria afacere în România.

Cei prezenți vor afla cum antreprenoriatul poate deveni pașaportul către bunăstare din partea invitatului special Eusebiu Burcaș, fondatorul primului program de educație financiară din România.

Participarea la eveniment este gratuită, iar acesta are loc la Hotel NH Timișoara, sâmbătă de la ora 13:00. Informații suplimentare și înscrieri: e-mail: smartup.arad@gmail.com, tel.: 0257/253.757.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

Smart-Up Diaspora| ID MySMIS: 107495| Contract: POCU/89/3.7/107495

 

 

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *