KAASY.AI aduce o inovație pe piața criptomonedelor

kassy-high resolution

Două noi trenduri tehnologice inovatoare sunt recunoscute în lumea investitorilor de pe piața criptomonedelor: blockchainul și inteligența artificială. Însă, atunci când sunt în simbioză, au potențialul să devină revoluționare.

Investitorii de pe piața criptomonedelor caută soluții cât mai profitabile. În lume, mii de computere și sisteme computerizate, minează criptomonede. Dar, acestea nu sunt folosite la întreaga lor capacitate cu aplicațiile existente. Soluția a fost găsită de un grup de specialiști. Ea este KAASY.AI, o platformă care vă ajută să utilizați mai bine calculatorul. RIG-ul existent de minare GPU va mina criptomonede în timp ce va realiza și alte procese. Aplicațiile inteligenței artificiale vor duce la o creștere a profitului. Profiturile din minat se vor alătura celor obținute au adăugat abilitatea în blockchain. KAASY.AI creează un blockchain disponibil public. Acesta are un rol extrem de important: va reduce riscul pierderilor datorate unor posibile erori. Blockchain-ul KaaS impune confirmarea corectitudinii unei adrese înainte de a trimite fondurile și funcționează în cadrul unui transfer, reciproc pentru ambele părți.

Sistemul este finanțat în cadrul ICO. Perioada de invesțitie a tokenului în ICO a demarat în data de 1 iulie 2018 și este estimată a se finaliza pe 20 septembrie 2018. În cazul în care hard cap-ul este atins, perioada se de investiție se încheie în acel moment. Utilizatorii vor plăti pentru timpul de procesare, pentru îndeplinirea anumitor sarcini prin intermediul unei infrastructuri decentralizate doar cu tokenul KAAS, care va fi singura criptomonedă în cadrul proiectului.

Proiectul este conceput de o echipă de specialiști recunoscuți pe plan internațional. Sabin Simionescu, directorul executiv și co-fondator al KAASY, este un programator experimentat, antreprenor, miner de criptomonede, profesor și web-developer. El este cunoscut pentru dezvoltarea portofelelor și soluții de plată, API-uri și algoritmi de tranzacționare. Marius Morra este CSO și co-fondator al proiectului. El este, de asemenea, co-fondator al LDV Crypto Bank, un crypto entuziast și un antreprenor de mult timp în investițiile în fonduri europene. Anton Deliamure, co-fondator și dezvoltator al KAASY.AI, are 13 ani de experiență în software-ul încorporat, în schema electronică și proiectarea PCB, în software-ul pentru minat și ca dezvoltator hardware.

Proiectul își propune unificarea unei mari comunități de specialiști în inteligență artificială. Scopul final al KAASY.AI este dezvoltarea infrastructurii, în care fiecare persoană implicată să poată avea un asistent personal AI, adaptat activităților sale, dar și cu abilități inter-compatibile care pot fi replicate de la un AI la altul.

Pentru mai multe informații despre acest proiect, puteți vizita website-ul (https://www.kaasy.ai/)  și să citiți WhitePaper-ul (https://www.kaasy.ai/#whitepaper ) lor.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − 5 =