LawyerCoin

Nesiguranţa din lumea criptomonedelor a luat sfârşit. LawyerCoin, un proiect nou a rezolvat o multitudine de probleme cu care s-au confruntat investitorii şi care le-au adus acestora pierderi.

În ultimii ani, în lumea criptomonedelor au apărut numeroase probleme, de la hackeri la probleme tehnice sau înșelătorii. Investitorii au pierdut o mulțime de bani și încrederea lor în această industrie a scăzut. Ei devin mai precauţi cu investițiile lor și acest lucru ar putea fi unul dintre motivele dezavantajului pe care l-au avut piețele criptografice în ultimele luni. Din fericire, a apărut un nou proiect construit pe tehnologia de vârf care ajută investitorii să investească în siguranţă în criptomonede,  fără teama de a-și pierde activul.

Ca răspuns la riscurile pieței criptomonedelor, un proiect curajos oferă siguranţă în lumea criptomonedelor. LawyerCoin permite tranzacțiile între portofelele digitale și investițiile criptomonedelor să fie 100% asigurate. Nu mai trebuie să vă faceți griji dacă portofelul dvs. digital este hackerit, deoarece veți primi din nou suma pe care ați avut-o la data la care a avut loc evenimentul nefericit. Unul dintre cele mai mari riscuri este legat de investițiile ICO (ofertă monetară iniţială). Mulțumită lui LawyerCoin, în cazul în care un proiect ICO nu va atinge numărul estimat de investitori sau suma nu este suficientă pentru a continua proiectul, veți primi o compensație pentru proiect echivalentă cu 50% din suma investită.

Potrivit site-ului lor, LawyerCoin oferă siguranță într-o lume nesigură, care este o sarcină dificilă, dar nu imposibilă. LawyerCoin oferă servicii de asigurare pentru tranzacții și riscuri care rezultă din transferuri de criptomonede, precum și pierderi ca urmare a căderii pieței. LawyerCoin are un sistem unic, construit pe aceeași platformă ca și BTC, permițându-vă să vă păstrați tokenii în același portofel cu Bitcoin. LawyerCoin este alimentat de tokenul LAW. Proiectul se ocupă în prezent de ICO și puteți contribui la dezvoltarea acestuia încă din stadiile incipiente prin achiziționarea de tokeni cu un preț cu discount.

În spatele LawyerCoin se află o echipă de profesioniști cu experiență în software și asigurări. Inginerul de securitate informatică este Marius Constantin, care a lucrat anterior pentru BitDefender.

În concluzie, LawyerCoin este un proiect cu un potențial uriaș care intenționează să pună capăt tuturor temerilor generate de riscurile pe care trebuie să le luăm cu toții în calcul atunci când ne confruntăm cu industria criptomonedelor. În prezent, proiectul își desfășoară activitatea în cadrul ICO și puteți afla mai multe informații despre acesta pe site-ul lor: https://lawyercoin.eu

Comments

comments

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *