Adrian Rus, românul care livrează fotolii de masaj la Polul Nord

Un român a fondat o firmă, numită Komoder, care livrează fotolii de masaj inclusiv la Polul Nord. Adrian Rus a livrat două fotolii de masaj în cel mai nordic punct al Norvegiei, nu departe de cel mai nordic punct de pe planetă. Tânărul clujean conduce o afacere care are are magazine proprii în România, Spania, Italia și Bulgaria și care devine tot mai extinsă la nivel internațional, potrivit ClujInsider.ro.

Adrian Rus a fondat în anul 2011 o companie care a dorit să mizeze pe o nișă aparte: fotoliile de masaj. Acestea suplinesc în mare măsură munca unui maseur profesionist și sunt dorite mai ales de cei care duc o viață sedentară și care își petrec prea mult timp la birou. Fotoliile de masaj sunt rodul unei colaborări internaționale: designul și multe detalii tehnice sunt realizate de o echipă de specialiști din Cluj, iar producția efectivă este făcută în China și în Japonia, țările cu cele mai bune școli de masaj din lume. Faima acestor fotolii de masaj s-a răspândit rapid, iar firma lui Adrian Rus a ajuns să facă livrări inclusiv la Polul Nord, după cum spune antreprenorul clujean.

”Am avut o livrare la Polul Nord foarte interesantă… Clientul testase un fotoliu de masaj la un alt prieten, care era într-o vacanță. Au agreat să cumpere două astfel de fotolii, dar dânșii voiau, bineînțeles, să le primească acasă. Ei locuiau în cel mai nordic punct al Norvegiei. A fost o provocare pentru noi chestiunea aceasta, pentru că e un singur avion care zboară în direcția aceea. Am livrat comanda pe calea aerului, dar a ieșit foarte bine și clienții au fost foarte mulțumiți”, a spus fondatorul Komoder.

Compania fondată la Cluj a ajuns să aibă reprezentanțe în patru țări, mai spune Adrian Rus. ”Toate eforturile mele ca antreprenor se concentrează acum pe internaționalizarea afacerii”, mai spune fondatorul Komoder.

 

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + eleven =