Celebrul Bitcoin are un concurent serios, în urma unui proiect dezvoltat în România. Este vorba despre oi criptomonedă care are acelaşi parcurs, la ora actuală, pe care l-a avut şi Bitcoin la începuturile sale. Nihilo Coin, proiectul dezvoltat de Ciprian Popa, a fost lansat de câteva luni şi vizează o dezvoltare extrem de ambiţioasă. Având o abordare unică şi un ecosistem puternic în spate, Nihilo Coin va rezolva multe dintre problemele existente în cadrul celorlalte criptomonede de pe piaţă. Valorând doar 0,13 dolari, Nihilo Coin este o investiţie atractivă pentru orice investitor care caută o monedă cu valoare mică dar cu potenţial important de a-şi mări valoarea.

Tehnic vorbind, Nihilo Coin este o criptomonedă nouă, de generaţia a treia, care permite transferul instant între două părţi. În baza algoritmului propriu blockchain PoS, asigură transparenţa totală şi totodată securitatea tranzacţiilor efectuate. Ca şi în cazul altor criptomonede, Nihilo Coin poate fi minat şi stocat în propriul portofel. Stocarea a cel puţin 10 monede pentru o durată de minim 8 ore permite obţinerea de profit, ceea ce îi stimulează pe investitori să le păstreze pe termen lung în loc să le vândă imediat pe piaţă, fapt care încurajează stabilitatea criptomonedei şi creşterea valorii ei. Echipa extrem de experimentată din spatele proiectului a realizat o serie de parteneriate strategice pentru dezvoltarea acestei criptomonede. Unul dintre parteneriate este încheiat cu EST Capital AG, un fond de investiţii de origine elveţiană care deţine licenţe cripto-bancare pentru Olanda, Uruguay, Peru şi Puerto Rico. În baza acestui parteneriat, în scurt timp Nihilo Coin va fi listată pe cele mai puternice exchange-uri din lume, ceea ce va favoriza creşterea puternică a valorii ei. Pentru a evita volatilitatea altor criptomonede, a căror valoare cunoaşte fluctuaţii importante de la o oră la alta, Nihilo Coin a dezvoltat un concept inedit: este vorba despre un algoritm menit să-i asigure stabilitatea prin crearea primului marketplace din lume prin utilizarea tehnologiei blockchain. Acesta poate concura cu competitori de talia eBay, Alibaba sau Amazon, asigurând transferul instant de bani prin folosirea Nihilo Coin, ceea ce va conduce la obţinerea supremaţiei atât a criptomonedei Nihilo Coin printre celelalte criptomonede cât şi a Nihilo asupra altor marketplace-uri existente în prezent.

Deşi nu a avut un ICO (Initial Coin Offering), Nihilo Coin, prin abordările inovative pe care le propune atrage investitori dedicaţi care pot ajuta pe termen lung acest proiect să evolueze stabil şi durabil, alegând astfel să ia parte la proiect pentru ceea ce oferă el, nu pentru discount-uri sau profit pe termen scurt.

Mai multe informaţii pot fi aflate pe site-ul oficial: https://www.nihilo.space, pentru cei care analizează investiţia în Nihilo Coin. Se recomandă să investiţi în acest proiect doar bugetul de risc, datorită riscurilor uriaşe existente, care nu pune în pericol siguranţa familiei. Decizia de a investi trebuie luată în baza propriilor raţionamente, după studierea tuturor aspectelor, nu în urma sugestiilor altor persoane.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *