Dragoș Pătraru despre prefectul Constanței: „A fost condiție la concurs să fii analfabet?” VIDEO

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”, de la TVR, l-a criticat în termeni extrem de duri, dar și amuzant, pe prefectul județului Constanța, pe care l-a numit „o mândrețe de prost”.

Pătraru a prezentat imagini de la Ziua Constanței, unde prefectul a urcat la microfon și a citit câteva cuvinte de pe o foaie. Sau, mai bine, spus, a încercat să citească.

Doamne! Ăsta e prefectul Constanței? A fost condiție la concurs să fii analfabet? Ce mândrețe de prost! Deci domnul prefect, da? Adică, așa cum se spune, reprezentantul Guvernului în teritoriu. Doamna Dăncilă, cred că sunteți atât de mândră de el, nu? Cum citea el de pe hârtiuța aia împiedicat, așa, ca la carte. La clasa I, copiii citesc mai cursiv”, a spus Dragoș Pătraru.

Realizatorul emisiunii „Starea Nației” a mai descoperit că discursul prefectul este o compilație de informații luate cu copy paste de pe internet. Un plagiat, cu alte cuvinte.

Constanța 100% a scris, recent, despre faptul că prefectul Constanței nu a formulat apel, în termenul stabilit de lege, într-un caz extrem de important, cu consecințe grave. Detalii AICI.

Ne întrebăm cum poate să reprezinte județul o persoană despre care chiar Televiziunea Română spune că citește mai prost ca un copil de clasa I?

Mai jos puteți urmări secvențele din emisiunea „Starea Nației” în care Dragoș Pătraru vorbește despre prefectul Ioan Albu.

Sursa: CT100.ro

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =