Reprezentanții Uniunii Salvați România cer public Primăriei Cluj-Napoca să accelereze investițiile în zona Pieței Gării.

 

”Pe 22 iunie 2017 Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca aloca 4 309 120 lei (fără TVA!) pentru a îmbunătăți accesul în pasajul pietonal de sub Piața Gării prin instalarea de scări rulante și lifturi de acces pentru persoanele cu dizabilități. Conform Hotărârii Consiliului Local 698/2017, lucrările ar urma să dureze doar 8 luni, dar încă nu e nici un semn că ar începe în curând.

Am cerut explicații Primăriei Cluj-Napoca pentru întârzierile apărute în acest proiect având în vedere că a fost aprobat cu atât de mult timp în urmă, dar licitația pentru lucrări încă nici nu a fost lansată. În acest ritm, Piața Gării va rămâne și în acest an un pasaj pietonal incomplet, inaccesibil tuturor cetățenilor, în ciuda investițiilor continue în acest obiectiv din ultimii ani.

Mai mult, pe primul trimestru al acestui an Primăria a achitat abia 1.7% din plățile pentru proiectele de dezvoltare, în contextul în care orașul are atât bani cât și proiecte de implementat”, afirmă reprezentanții USR Cluj.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *