Proprietarii de apartamente s-au pregătit pentru Neversea. Ce chirii cer

neversea

Proprietarii de apartamente din municipiul Constanța s-au pregătit pentru Neversea.

De câteva săptămâni bune, site-urile specializate în închiriere de imobiliare sunt pline cu oferte pentru perioada 5 – 8 iulie 2018, când va avea loc festivalul.

Prețurile nu sunt deloc mici, pentru că proprietarii profită de o lege simplă a economiei de piață: dacă cererea este mai mare decât oferta, prețul crește.

Puteți opta pentru un apartament în situat la circa 10 minute de mers pe jos de plaja Modern, locul unde a avut loc anul trecut Neversea (și care este în opțiunile organizatorilor și în acest an). Este un apartament de trei camere, în care pot sta șase persoane, mobilat și dotat cu aparatura electrocasnică necesară. În mod normal, prețul este de 300 de lei pe noapte. Pentru perioada Neversea, tariful explodează.

„În perioada festivalului Neversea, prețul este de 1.200 de lei pe noapte”, spune agentul imobiliar.

La banii aceștia primiți cafea, ceai, o sticlă de suc și una de vin. În extrasezon, ca să puteți face o comparație, apartamentul costă 300 de lei pe noapte.

Un alt apartament cu două dormitoare și un living, construit înainte de 1989,+ se închiriază cu 800 de euro în perioada 5 – 8 iulie 2018. Pot dormi aici șase persoane, din care două pe o canapea extensibilă.

Citiți mai mult în Constanța 100%.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + nine =