Au început pregătirile pentru cel mai mare festival de jazz din România

La Cluj au început pregătirile pentru cel mai important festival de jazz din România. Chiar în prima zi de festival, la Opera Maghiară, va avea loc concertul unuia dintre cei mai cunoscuți muzicieni cubanezi, Juan de Marco, fondatorul trupei Buena Vista Social Club.

Concertul susținut de Juan de Marco și de Afro-Cubano All Stars este programat pentru data de 21 iunie. La fel ca și în ceilalți ani, festivalul Jazz in the Park va aduce la Cluj o serie de concerte gratuite, care vor fi susținute în Parcul Central sau în alte locuri din oraș, precum și concerte cu bilete de intrare. De asemenea, vor fi continuate proiectele care promovează arta stradală, după cum spune fondatorul Jazz in the Park, Alin Vaida.

Cei care vor participa la Jazz in the Park vor avea parte de o zonă de relaxare în aer liber, spune purtătoarea de cuvânt a festivalului, Corina Brândușan.

Jazz in the Park a devenit cel mai mare festival de jazz din România. Festivalul are loc timp de 10 zile și strânge zeci de mii de oameni care apreciază acest gen muzical.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × four =