La Cluj au început pregătirile pentru cel mai mare festival muzical din România, Untold. Pentru că, deja, o mare parte a locurilor de cazare din hoteluri, moteluri și pensiuni a fost rezervată on-line, reprezentanții Universității Babeș-Bolyai au decis să ofere 1.500 de locuri de cazare în căminele destinate studenților.

Tinerii care vor veni la Cluj la începutul lunii august pentru a se distra la Untold au la dispoziție posibilitatea de a se caza în căminele studențești care au fost renovate. Universitatea Babeș-Bolyai a decis să ofere 1.500 de locuri de cazare, în perioada 1 – 10 august. Cele mai scumpe sunt locurile în camerele cu două paturi și baie proprie: 150 de lei pe noapte. Un loc de cazare într-o cameră cu trei paturi și baie proprie costă 140 de lei pe noapte. Un loc într-o cameră cu cinci paturi și baie comună costă 100 de lei. Plata pentru aceste locuri va trebui să fie făcută prin intermediul platformei on-line a universității clujene. Vara trecută, tineri din toată lumea s-au strâns la Cluj pentru a-i vedea pe cei mai în vogă DJ-i.

Mulți dintre fanii Untold intenționează să revină și în acest an la Cluj. Deja, organizatorii Untold au vândut toate biletele și abonamentele oferite on-line. Noi abonamente vor fi scoase la vânzare în curând.

Comments

comments

By UP News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *