Sondaj despre Cazinoul din Constanța. Vreți să fie muzeu, teatru, bar sau altceva?Primăria Constanța ne întreabă care vrem să fie soarta Cazinoului din Constanța. Putem răspunde online la câteva întrebări. Dacă dați click AICI, găsiți și sondajul. Suntem întrebați cum considerăm că este oportun să se realizeze reabilitarea și dacă suntem de acord ca o parte din activitățile asigurate în interiorul Cazinoului, să fie generatoare de venit pentru a acoperi cheltuielile sale de funcționare și de mentenanță. De asemenea, suntem rugați să alegem, dintr-o listă, patru funcțiuni care ar putea fi asigurate în interiorul Cazinoului, astfel încât să se adreseze unui public cât mai larg, pe toată perioada anului. Pe listă se află funcțiuni precum: bibliotecă, muzeu, restaurant, bar, centru comunitar, teatru, etc.

Primăria Constanța ne întreabă care vrem să fie soarta Cazinoului din Constanța. Putem răspunde online la câteva întrebări.

Dacă dați click AICI, găsiți și sondajul.

Suntem întrebați cum considerăm că este oportun să se realizeze reabilitarea și dacă suntem de acord ca o parte din activitățile asigurate în interiorul Cazinoului, să fie generatoare de venit pentru a acoperi cheltuielile sale de funcționare și de mentenanță. De asemenea, suntem rugați să alegem, dintr-o listă, patru funcțiuni care ar putea fi asigurate în interiorul Cazinoului, astfel încât să se adreseze unui public cât mai larg, pe toată perioada anului. Pe listă se află funcțiuni precum: bibliotecă, muzeu, restaurant, bar, centru comunitar, teatru, etc.

În prezent, Cazinoul din Constanța (teren+construcție) este transferat pentru o perioadă la Guvern, pentru a fi reabilitat prin Compania Națională de Investiții, care are deja alocați banii în acest sens, însă nu a reușit să adjudece proiectarea și execuția lucrărilor de reamenajare.

„Cazinoul din Constanța este bătut de valuri și se degradează pe zi ce trece, deoarece fondurile puse la dispoziție de Compania Națională de Investiții (CNI ) pentru reparații nu pot fi cheltuiți , din cauza faptului că licitațiile pentru atribuirea contractului de reabilitare au fost blocate în repetate rânduri datorită multiplelor contestații ale unor antreprenori generali participanți la licitații. Având în vedere că documentația tehnico-economică în baza căreia s-au demarat procedurile de achiziții a fost întocmită acum 5 ani, nu mai este de actualitate, ținând de modificările legislației în baza căreia au fost întocmite documentațiile anterioare, este necesară realizarea altor studii, expertize și documentații tehnico-economice, cu respectarea prevederilor legislației în vigoare”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Chestionarul poate fi completat până pe 28 februarie 2018.

Sursa: Constanța 100%

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − twelve =