Scurtmetrajul românesc “Minunea mătuşii Marlene” premiat la Festivalul de Fashion Film de la Miami

“Minunea mătuşii Marlene”, filmul de prezentare pentru colecția F/W a designerului Oana Lupaș (https://dbol.ro/en/), a luat premiul pentru cel mai bun hair style într-un video, în cadrul Festivalului de Fashion Film de la Miami. Scurtmetrajul, selectat dintre competitori din întreaga lume,  este produs de 23rd Film Hub & Media Company (http://23film.ro/), casa de producţie independentă cu focus pe realizarea de Conţinut Digital şi Filme de Modă.

Hairstyling-ul este realizat de Dan Stoica, artist cu peste 13 ani de experienţă în campanii fashion. ( www.danstoica.work/). Filmul este regizat de Rareş Abraham, fondatorul 23rd Film Hub & Media Company, care acum trei ani, punea bazele unei case de producţie de film în Cluj. Datorită intersectării repetate cu lumea modei, el a decis să producă şi să regizeze Filme de Modă, producţii care au devenit semnătura 23rd.

Festivalul de Film de la Miami atrage atenția asupra conexiunii istorice dintre artă, modă și influențele acesteia. Astfel, conceptului moda este artă  îi sunt dedicate filme locale şi internaţionale, care evidenţiază designul de modă prin povestiri, grafică, sunet şi mişcare.  Juriul ediţiei din 2017 a fost format din cinci membri, din lumea artelor şi a modei, actori, fotografi, producători de film, autori şi profesori.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 12 =