Neversea 2018. Cele mai noi date despre Untold-ul de Constanța

neversea 2108

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018, în Constanța.

Încă nu se știe locul, dar este sigur că va fi pe plajă.

Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și magia naturală a Mării Negre. Evenimentul se va desfășura pe una din plajele din municipiul Constanța, organizatorii având în acest moment autorizații pentru oricare din aceste plaje. Organizatorii festivalului vor analiza toate aspectele care țin de accesul participanților, fluidizarea traficului și confortul comunității, urmând a se stabili în perioada imediat următoare care dintre aceste plaje este cea mai potrivită.”, au precizat organizatorii.

Pentru evenimentul de anul trecut, aceștia au fost amendați de către Apele Române.

După ediția din 2017 am primit feedback incredibil din partea fanilor și nu numai. Așa ne-am dat seama și am înțeles că cel mai mare festival de pe plajă din România a fost un real succes și că merită o zi în plus și artiști mai mulți decât în 2017. Începând din acest an cei care intră în tărâmul fantastic NEVERSEA vor petrece 4 zile și 4 nopți de neuitat.”, a Bogdan Buta, general manager NEVERSEA.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a citit un sondaj realizat de Kiss FM în care se spune că aproape toți constănțenii au auzit de Neversea și majoritatea covârșitoare are o părere foarte bună sau bună despre eveniment.

Mai multe informații puteți afla din Constanța 100%.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + eleven =